Wat is IDD?

Ontmoet anderen zoals jij.

Word je verliefd op jongens of meisjes, of weet je het nog niet zo goed? Twijfel je over je genderidentiteit of geaardheid of heb je vragen hierover? Of wil je gewoon andere toffe holebi-jongeren in Limburg leren kennen?

wat_is_idd

Welkom bij Inderdaad!

Inderdaad is een open vereniging voor én door jongeren tot 30 jaar in de regio Limburg (Hasselt).

Regelmatig organiseren we activiteiten om jonge holebi’s & friends uit onze regio samen te brengen, maar ook andere jongeren zijn meer dan welkom! Ons doel is om een fijne plaats te creëren waar iedereen gewoon zichzelf kan zijn, en waar je andere jongeren kan ontmoeten. En… er zijn geen verplichtingen, je komt gewoon wanneer je tijd en zin hebt!

Voor wie?

Voor alle jongeren met een andere seksuele geaardheid of genderidentiteit, voor iedereen die twijfelt of opzoek is naar zijn geaardheid of identiteit, maar ook als je gewoon hetero bent en open-minded ben je meer dan welkom! De enige beperking die we opleggen is dat je tussen de 13 en 30 jaar oud bent.

Eerste keer?

Kom je voor de eerste keer naar Inderdaad en durf je niet zo goed? Geen zorgen, af en toe voorzien we instapmomenten, een soort kennismaking speciaal voor nieuwelingen. Wanneer de instapmomenten plaatsvinden kan je vinden in onze kalender.