Nieuws

Coronavirus

Beste Inderdaders Door de ernstige situatie met het Covid-19 virus zijn we genoodzaakt en uiteindelijk verplicht onze samenkomsten te staken. Dus ook ons Inderdaad-weekend zal niet doorgaan op de afgesproken datums. Hiervoor zullen we zo snel als mogelijk de nodige maatregelen treffen. Blijf in uw kot en blijf gezond! Volg zeker onderstaande maatregelen door de overheid opgelegd!  

De startweek van Inderdaad 2019

Het nieuwe academiejaar is van start gegaan! Dat betekent dus dat wij bij Inderdaad leuke activiteiten gepland hebben. Zoals ieder jaar ben je bij ons van harte welkom om andere jongeren te leren kennen van de regio en om dit komend jaar nog gemakkelijker, leuker, grappiger, ... te maken! Inderdaad is er voor alle jongeren met een andere seksuele geaardheid of genderidentiteit, voor iedereen die twijfelt of opzoek is naar zijn geaardheid of identiteit, maar ook als je gewoon hetero [...]

Privacyverklaring #GDPR

Inderdaad vzw hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens en dat jouw privacy wordt gerespecteerd. In deze verklaring vind je duidelijk terug welke gegevens wij verzamelen en wat wij hiermee doen. Inderdaad vzw houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien je na het doornemen van onze privacyverklaring vragen hebt hierover of contact met ons wil opnemen, kan dit via onderstaande contactgegevens:   Inderdaad vzw Meldertstraat 38 3500 Hasselt België   E-mail: Andries.Hofman@inderdaad.be Telefoon: 0499 20 36 75   [...]

Photo

Inderdaad was aanwezig op de inhuldiging van het Regenboogpad

Sinds kort heeft Hasselt z'n eigen regenboogoversteekzone. Het werd feestelijk geopend op IDAHOT, donderdag 17 mei 2018. Met dit initiatief wil Hasselt zich duidelijk profileren als holebi- en transgendervriendelijke stad. Je kan deze terugvinden in de winkelstraat in Hasselt centrum, kruispunt Demerstraat - Hoogstraat.

Inderdaad.be in het nieuw!

Hier is hij dan, eindelijk. De nieuwe website van Inderdaad staat online! Voortaan kan je 100% op de hoogte blijven van alles wat er reilt en zeilt binnen Inderdaad via onze website, met o.a. nieuwigheden als een blog, meer uitgebreide informatie over de werking, een volledige activiteitenkalender, de organisatiestructuur en info voor vrijwilligers, noem maar op. Check it out!

Inderdaad wint de WJNH-award voor de Feelgood Friday campagne!

Op 18 december werden de WJNH-awards weer uitgereikt aan een vereniging in het jeugdwerk en binnen WJNH die op een inspirerende manier iets heeft gedaan rond gender en seksuele diversiteit. Ondermeer Inderdaad ging er lopen met een award voor onze Feelgood Friday campagne: "Wat het meeste indruk maakte, is de positieve insteek van deze actie met de boodschap: het is oké, wees wie je bent, het wordt beter.”