Timo Remels

Timo Remels

Activiteiten

Geboortejaar?
1994

Studierichting/werk
Opvoeder/begeleider bij mensen met een verstandelijke beperking.

Wat betekent Inderdaad voor jou?
Inderdaad is voor mij een thuis, een familie en een plaats waar je jezelf kunt zijn van het moment dat je binnen komt. Een plaats om je te ontplooien en open te bloeien. Een plaats die veilig is voor iedereen om zichzelf te zijn. Een plaats waar je binnen kunt komen en je zorgen aan de deur achterlaten of juist kunnen mee nemen om er met vrienden over te praten. Waar plaats is voor heel veel plezier, veel gelach en soms een traan. Waar vriendschap en verbinding met elkaar centraal staan. Hier heb ik mezelf leren kennen en vormen, (en doe dit nog steeds). Een plaats die mij geleerd heeft om mezelf te kunnen en mogen zijn. En dit wil ik bieden aan iedereen, want het is oké om jezelf te zijn.

Waarvoor zet jij je in binnen Inderdaad?
Na verschillende functies en overal te helpen binnen Inderdaad werk ik nu als activiteiten- en evenementenverantwoordelijke. En dit doe ik met mijn kei enthousiaste collega, Vincent! Samen met de vrijwilligers van Inderdaad zorgen zij  met ons er voor dat de fantastische activiteiten en evenementen in elkaar worden gestoken.
Dit zijn weekenden, BBQ's, Swingpaleizen, Weerwolven, vormingen, enz. Zodat iedereen toch iets heeft wat men interesseert. Maar vooral zorgen wij voor veel plezier.

Favoriete bezigheid?
Gamen, series, films, uitgaan, met Inderdaad bezig zijn en af en toe een drankje nuttigen.

Favoriete drankje?
Martini Bellini en cola zero.